20 december 2022

Rocking Up X-mas bij TopParken

Op Recreatiepark ‘t Gelloo in Ede wordt voor een onvergetelijke kerst gezorgd in samenwerking met Rocking Up X-mas (RUX). Deze organisatie zet zich in voor gezinnen die een moeilijke tijd doormaken en vaak afhankelijk zijn van de voedselbank of andere instanties. TopParken heeft 22 verblijven en kerstpakketten beschikbaar gesteld om een bijdrage te leveren aan dit jaarlijks terugkerende initiatief.

De vrijwilligers van RUX zorgen er elk jaar voor dat gezinnen die een moeilijke tijd doormaken, hun zorgen even kunnen vergeten en kerst kunnen vieren zoals het bedoeld is. Dit doen zij door hen te verrassen met een luxe kerstpakket, aangevuld met gesponsorde extra’s zoals lokale uitjes, speelgoed en andere zaken die niet vanzelfsprekend zijn voor deze gezinnen.

Lotte, locatiemanager RUX Ede, over het initiatief: ’Kerst zou een feest moeten zijn voor iedereen. Helaas zijn er veel te veel gezinnen en alleenstaande ouderen die gigantisch opzien tegen deze periode. Voor hen is het donker en onzeker. Misschien wel meer dan ooit tevoren’. Ze vervolgt: ‘Wij proberen een lichtje te schijnen in het leven van deze mensen en gezinnen door hen te voorzien van een luxe 3 gangen-diner, cadeautjes en vouchers voor dagjes weg en activiteiten.’

Naar aanleiding van de samenwerking, hoopt TopParken andere organisaties ook enthousiast te maken voor het leveren van een bijdrage aan RUX. ‘De actie sluit volledig aan bij de kernwaarden van TopParken, waarbij familiegevoel centraal staat’, aldus Chadli Hachani, Marketing & Formule manager bij TopParken. Hij vervolgt: ‘Het was dan ook gelijk duidelijk dat we, nu meer dan ooit, iets voor deze gezinnen wilden betekenen. RUX is een prachtig initiatief opgezet door vrijwilligers en we roepen bedrijven graag op om ook een bijdrage te leveren. Door onze krachten te bundelen kunnen we voor meer gezinnen een onvergetelijke kerst verzorgen’.