a2ee1e00-b121-44ef-b957-bb0bda91b009

Vakantiewoning of villa kopen op de Veluwe

  • Vakantiepark op de Veluwe. Vlakbij Nationaal Park de Hoge Veluwe.
  • Vele faciliteiten, zoals buitenzwembad, tennisbaan en restaurant
  • Vakantiewoning voor eigen gebruik vanaf € 71.642 excl. btw
  • 6 en 8 persoons villa vanaf € 334.394 excl. btw & incl. kavel, tuin en inventairs
  • 7% netto rendement per jaar bij verhuur

Vakantiewoning of villa kopen op de Veluwe

Landgoed de Scheleberg is gelegen op de Veluwe, vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe. De Veluwe is in 2017 verkozen tot de populairste binnenlandse vakantieregio van Nederland. Dit maakt de Veluwe zeer populair om uw eigen vakantiewoning te kopen.

Landgoed de Scheleberg beschikt over vele faciliteiten zoals een buitenzwembad, tennisbaan en restaurant. Op het park zijn vakantiewoningen te koop vanaf € 71.642,- & villa's vanaf € 334.394,- incl. kavel, tuin en inventaris

Brochure aanvragen
Ontvang meer informatie over onze vakantiewoningen, villa's en het vakantiepark

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik

Gaat u vaak en graag op vakantie in Nederland? Dan is het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik een ideale oplossing. Zo kunt u op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent.

Op Landgoed de Scheleberg zijn vakantiewoningen voor eigen gebruik te koop vanaf 71.642. U kunt ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur.

Vakantiewoning kopen voor verhuur

Het kopen van een vakantiewoning voor verhuur is de laatste jaren steeds interessanter gebleken. De banken geven steeds minder rente, het aantal binnenlandse vakanties groeit en de vraag naar vakantiewoningen blijft vele male groter dan het aanbod.

Op Landgoed de Scheleberg is het mogelijk om een vakantiewoning te kopen en deze vervolgens te laten verhuren door onze eigen verhuurorganisatie. U ontvangt een gegarandeerd netto rendement van 7% per jaar op een investering vanaf € 140.100 Bekijk het aanbod

Bezoek Landgoed de Scheleberg

Kennis maken met Landgoed de Scheleberg? Kom gerust eens langs en maak kennis met het park, de vakantiewoningen en de omgeving.
Maak een afspraak.

Bezoekadres:
Immenweg 15 in Lunteren

Zoover Award!

Met een 9.3 is TopParken verkozen tot Beste Bungalowpark Aanbieder van NL!