12985c1e-8d75-4023-8d2d-ed6f29761875

Vakantiewoning of villa kopen op de Veluwe

Landgoed de Scheleberg - Lunteren
  • Omringd door een groot natuurgebied. Vlakbij Park de Hoge Veluwe.
  • Restaurant, zwembad en tennisbaan op het park.
  • Vakantiewoningen vanaf € 140.100 incl. kavel, tuinaanleg en inventaris.
  • 7,1% netto rendement per jaar bij volledige verhuur.
  • Met een 9.3 is TopParken door Zoover verkozen tot Beste Bungalowpark Aanbieder!

Vakantiewoning of villa kopen op de Veluwe

Landgoed de Scheleberg is gelegen midden op de Veluwe, omringd door een prachtig natuurgebied & vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe. De Veluwe is onlangs verkozen tot de populairste binnenlandse vakantieregio van Nederland (bron: NBTC). Dit maakt de Veluwe zeer populair om een vakantiewoning te kopen voor eigen gebruik of als alternatief voor sparen.

Landgoed de Scheleberg beschikt over vele faciliteiten zoals een buitenzwembad, congreszalen, tennisbaan en restaurant. Op het vakantiepark zijn luxe vakantiewoningen te koop vanaf 140.100 incl. kavel, tuin en inventaris & villa's vanaf € 312.934.

Brochure aanvragen
Ontvang meer informatie over onze vakantiewoningen en het vakantiepark

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik

Gaat u vaak en graag op vakantie in Nederland? Dan is het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik een ideale oplossing. Zo kunt u op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent, zonder dat u afhankelijk bent van beschikbaarheid op het park. Geniet het hele jaar door van alle faciliteiten en bezoek alle leuke uitjes welke gelegen zijn in de omgeving.

Op Landgoed de Scheleberg zijn nieuwe vakantiewoningen & villa's te koop welke per direct beschikbaar zijn. Al onze vakantiewoningen worden aangeboden inclusief eigen grond & tuinaanleg. U kunt ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Meer informatie

Vakantiewoning kopen voor verhuur

Het kopen van een vakantiewoning voor verhuur is de laatste jaren steeds interessanter gebleken en dat wordt de komende tijd alleen maar interessanter. De banken geven steeds minder rente op uw spaargeld, het aantal binnenlandse vakanties groeit de vraag naar kwalitatief hoogwaardige vakantiewoningen blijft vele male groter dan het aanbod.

Op Landgoed de Scheleberg is het mogelijk om een vakantiewoning te kopen en deze vervolgens te laten verhuren door onze eigen verhuurorganisatie. U ontvangt een gegarandeerd netto rendement van 7,1% per jaar. Onze eigen verhuurorganisatie verzorgt de verhuur van uw vakantiewoning. Bekijk het aanbod

Zoover Award!

Met een 9.3 is TopParken verkozen tot Beste Bungalowpark Aanbieder van NL!