De Bollenstreek staat in bloei!

Bollenstreek

De Bollenstreek is een gebied aan de Nederlandse kust, waar de bloembollenteelt vroeger is ontstaan. In het voorjaar veranderen de bollenvelden in alle kleuren van de regenboog door de vele narcissen, hyacinten, tulpen en overige bloemen. Het gebied is daarom zeker een bezoekje waard! Geniet van de kleurrijke omgeving, ontdek de pittoreske dorpjes en bezoek de Keukenhof. De omgeving is te verkennen tijdens een wandeling of fietstocht, waarbij u gebruik kunt maken van de fietsverhuur op ons vakantiepark. Of ontdek de omgeving in een Renzy; een kleine elektrische auto met GPS audiotour.

Midden in de Bollenstreek, aan de kust van Nederland, liggen Recreatiepark Noordwijkse Duinen en Parc du Soleil. Verzeker uw vakantie in de Bollenstreek en boek uw verblijf op een van deze vakantieparken.

Boek nu uw kleurrijke vakantie
 
 
 

De Keukenhof

Een bezoek aan de Bollenstreek is pas écht compleet met een bezoek aan bloemenpark Keukenhof. Dit park trekt wereldwijd veel mensen om de geweldige kleurencombinaties van narcissen, hyacinten en tulpen te bewonderen. Het park bestaat uit diverse inspitatietuinen en kunstobjecten. Daarnaast zijn er actviteiten te ondernemen en wordt het park elk jaar ingericht in een bepaald thema, dit jaar is dat 'A World of Clours'. Ontdek het park te voet of maak een tocht op een fluisterboot.

Momenteel is Keukenhof tot nader bericht gesloten voor bezoekers.

 

Fietsverhuur

Wilt u de Bollenstreek verkennen op de fiets? Geen probleem, via de receptie kunt u (elektrische)fietsen huren voor tijdens uw verblijf. 

 
Op vakantie in Zuid-Holland
 
 

Wilt u meer informatie over TopParken en/of op de hoogte blijven van alle actuele aanbiedingen en het laatste nieuws? Meldt u hieronder aan voor de nieuwsbrief of vraag de gratis brochure aan.

 
Appartementen Recreatiepark Noordwijkse Duinen