De bollenstreek staat in bloei!

Bloemencorso Bollenstreek

Helaas is het Bloemencorso Bollenstreek 2020 afgelast, vanwege de genoodzaakte maatregelen met betrekking tot het Coronavirus (Covid-19). Met frisse blik op de toekomst verheugen wij ons op de kleurenpracht in 2021 die de Hollandse bollenvelden met zich mee nemen. 

Op zaterdag 17 april 2021 vertrekt vanuit Noordwijk een 40 kilometer lange optocht naar Haarlem. Grote praalwagens met kleurrijke bloemen, muziekkorpsen en diverse activiteiten in de Bollenstreek zorgen voor een fleurig feest.

Midden in de bollenstreek, aan de kust van Nederland, liggen Recreatiepark Noordwijkse Duinen en Parc du Soleil. Verzeker uw verblijf tijdens dit kleurrijke spektakel in 2021 en boek uw verblijf op een van deze vakantieparken.

Boek nu uw kleurrijke vakantie
 
 
 

De Keukenhof

Dit seizoen kunnen wij helaas niet genieten van de mooie kleurrijke zee aan bloemen. Naar aanleiding van de getroffen maatregelen door de overheid heeft ook De Keukenhof haar deuren moeten sluiten voor geheel 2020. Gelukkig zal De Keukenhof het kleurrijke aanzicht van 2020 wel tentoonstellen via YouTube. 

Wij kijken uit naar het seizoen van volgend jaar, wanneer De Keukenhof van 20 maart t/m 9 mei 2021 open zal zijn voor publiek.

 

(Elektrische)Fietsverhuur

Wilt u de Bollenstreek verkennen op de fiets? Geen probleem, door contact op te nemen met de receptie kunt u (elektrische)fietsen huren voor tijdens uw verblijf. Wij attenderen u er op dat de verhuur in deze periode extra druk zal zijn en vragen u om op tijd te reserveren.

 
Op vakantie in Zuid-Holland
 
 

Wilt u meer informatie over TopParken en/of op de hoogte blijven van alle actuele aanbiedingen en het laatste nieuws? Meldt u hieronder aan voor de nieuwsbrief of vraag de gratis brochure aan.

 
Appartementen Recreatiepark Noordwijkse Duinen