Western Experience

Europa’s gezelligste country festival!


Op 26 en 27 januari 2019 beleef je het Wilde Westen in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, nabij Résidence de Leuvert.

Countrymuziek, line dancing en American wheels (auto’s en trucks). Alles vind je terug uit de tijd van het Wilde Westen. Zo hoef je niet 12 uur te vliegen naar het westen van Amerika, maar ervaar je de tradities gewoon in Nederland.

Kijk je ogen uit tijdens de grootste Western Markt van Europa met meer dan 80 kraampjes met originele en bijzondere Country & Western kleding, kunst, meubelen en accessoires.
Voor de paardenliefhebbers wordt er een paardenspektakel georganiseerd. Er worden maar liefst zes Western wedstrijdonderdelen verreden. De wedstrijden worden bijgewoond door een groot publiek. Spanning gegarandeerd!

Wanneer je beide dagen van de Western Experience wilt ervaren, is het ideaal wanneer je overnacht nabij de Brabanthallen. Op slechts een kwartiertje rijden ligt Résidence de Leuvert.Overnachten nabij de Brabanthallen

Andere activiteiten

externalId=detail-entertainment-1-1.2.2.1.1.1.2.2.1.1.0.1.1&filter[category]=/Entertainment&filter[active]=1&filter[not uuid]=