Molen- en Merentocht Noordwijk

Wil je tijdens je verblijf op Recreatiepark Noordwijkse Duinen of Parc du Soleil op een unieke manier de prachtige omgeving ontdekken? Dan is de Molen- en Merentocht waarbij je al varend geniet van de mooiste natuurgebieden, zeker een aanrader!

Molen- en Merentocht
Tussen de Noordzeekust en de stad Leiden liggen de Kagerplassen met grote meren en veel kleine eilandjes. Met de tocht vaar je tussen de polders en molens en krijg je een stuk van de prachtige natuur en watervogels te zien. Op de Kagerplassen zijn ook veel watersporters te vinden. De rondvaart duurt +/- 4 uur en is de ideale middag uit als je op Recreatiepark Noordwijkse Duinen of Parc du Soleil verblijft.

Van dinsdag tot zondag vertrekt elke dag de boot van Rederij van Hulst richting de Kagerplassen. Tijdens de tocht wordt er een stop gemaakt van 45 minuten op het Kaageiland, waarbij er voldoende tijd is om diverse horecagelegenheden, wandelgebieden en historische boerderijen te bezoeken. In het hoogseizoen stopt de boot meerdere keren op het eiland waardoor je ook wat langer op het eiland kunt blijven en op een later tijdstip mee terug kan varen.

Voor €25,- per persoon geniet je van een prachtige tocht. De tickets voor deze rondvaart zijn te koop bij de receptie op Recreatiepark Noordwijkse Duinen of Parc du Soleil.

Prijzen en tijden
Dinsdag t/m zondag
Tocht van 12:30 - 16:45
€25 per persoon
Afvaartlocatie: Schiestraat 28, Noordwijk-Binnen

Bekijk het vakantieaanbod in Noordwijk

Andere activiteiten

externalId=detail-entertainment-1-1.2.2.1.1.1.2.2.1.1.0.1.1&filter[category]=/Entertainment&filter[active]=1&filter[not uuid]=