Een sprookjesachtige Kerst in Valkenburg

Naarmate de dagen korter worden en Kerstmis dichterbij komt, transformeert Valkenburg zich steeds meer tot een waar sprookje. Met prachtige versiering, leuke activiteiten en mooie kerstmarkten komt Kerst in ‘Kerststad Valkenburg’ pas echt tot leven. Boek vandaag nog een verblijf op Résidence Valkenburg en mis niets van Europa's unieke Kerststad met grootse ondergrondse kerstmarkten.

Ja, ik wil de kerstmarkten bezoeken

Bij de receptie op het park kun je heel gemakkelijk een kaartje kopen (met korting) voor de kerstmarkt, zodat je niet in de rij hoeft te staan.

Ze zijn inmiddels wereldberoemd, Europa's unieke Kerststad met grootste ondergrondse kerstmarkten. Van vrijdag 16 november t/m zaterdag 23 december verandert Valkenburg in een sprookjesachtig decor vol lichtjes, heerlijke geuren, sfeervolle kerstmuziek en een gezellige drukte. In de grotten, tussen de eeuwenoude wandtekeningen staan knusse kraampjes vol mooie kerstspullen en kunstwerken van mergel in kerstsfeer. Beleef het ultieme kerstgevoel onder het genot van een glaasje glühwein en sla kerstdecoraties in om jouw (vakantie)huis net zo gezellig te maken met kerst als in de grotten van Valkenburg. Bovengronds gaat de kerstsfeer door in Kerststad Valkenburg.

Ook dit jaar staat Kerststad Valkenburg weer in de top 10 van CNN's Christmas Markets. Daarnaast is het uitgeroepen tot beste Europeese kerststad 2018! Kom van half november tot eind december zelf de sfeer proeven en verblijf op Résidence Valkenburg welke gezellig versierd is in deze periode. Naast de markten en evenementen in de grotten, proef je sfeer in Santa's Village, tijdens de unieke verlichte Kerstparade en letterlijk met Route d'Amuse!

Online boeken

Wil je meer informatie over TopParken en/of op de hoogte blijven van alle actuele aanbiedingen en het laatste nieuws? Schrijf je via onderstaand formulier in voor de nieuwsbrief of vraag de gratis brochure aan.

Gerelateerd

Lees ook deze artikelen eens

externalId=topparken-news-detail-1-1.2.2.2.2.1&filter[category]=/Inspiratie&filter[active]=1
Bezoek Het Nationale Park De Hoge Veluwe
De Big Five spotten?
Geniet in uw aangepaste vakantiewoning