Sportieve uitdaging: Egmond Halve of Kwart Marathon

Ben jij sportief, niet bang voor een flinke uitdaging en wil je 2019 goed beginnen? Dan is de Egmond Halve of Kwart Marathon echt wat voor jou! Het parcours van 21,1 of 10,5 kilometer gaat dwars door de duinen en over het strand van Egmond. En dat ook nog eens aan het begin van het nieuwe jaar… de weersomstandigheden maken je het zeker niet makkelijker, maar wel extra uitdagend!

Overnachten op Recreatiepark de Woudhoeve

Helemaal fris en vol energie aan de start van de halve of kwart marathon verschijnen? Boek dan je overnachting in één van de comfortabele vakantiewoningen op Recreatiepark de Woudhoeve in Egmond a/d Hoef. Dit vakantiepark is gelegen op slechts 10 minuten afstand van het strand en beschikt over vele faciliteiten waardoor je heerlijk kunt ontspannen voor en na het voltooien van het hardloopparcours.

Online boeken

Gratis cadeau bij aankomst

Bij een verblijf van minimaal 2 nachten op Recreatiepark de Woudhoeve ontvang je bovendien een gratis, sportief cadeau bij aankomst. Schrijf je nu in voor de Egmond Halve of Kwart marathon!

Boeken & Voorwaarden

  • Deze actie is geldig voor een verblijf in de periode van 11.01.2019 t/m 14.01.2019.
  • Deze actie is te boeken in de periode van 13.08.2018 t/m 12.01.2019.
  • De actie is geldig bij het boeken van een verblijf van minimaal 2 nachten in een vakantiewoning op Recreatiepark de Woudhoeve.
  • Deze actie is niet te combineren met andere acties en/of kortingen.

Andere activiteiten

externalId=detail-entertainment-1-1.2.2.1.1.1.2.2.1.1.0.1.1&filter[category]=/Entertainment&filter[active]=1&filter[not uuid]=