Dogs for Dogs Beachwalk

Geniet samen met je hond(en) van een prachtige strandwandeling en steun daarmee de dieren in nood. Op zondag 2 september 2018 wordt op het strand van Langervelderslag de vijfde editie van de Dogs for Dogs Beachwalk gehouden.

Maak er gelijk een weekendje weg van en combineer deze strandwandeling voor het goede doel met een overnachting op Recreatiepark Noordwijkse Duinen of Parc du Soleil bij TopParken. Honden zijn toegestaan!

Ja, ik wil een weekendje weg

Met je hond(en) wandelen voor het goede doel

De Dogs for Dogs Beachwalk is ontstaan uit de betrokkenheid van de organisatoren bij het asiel in La Linea (Spanje). Dit asiel wordt vanuit Nederland ondersteund door de stichting SCF Animal in Need. In dit asiel zitten ruim 600 honden en elke dag komen daar nieuwe bij. Om geld in te zamelen voor La Linea wordt jaarlijks een grote hondenwandeling georganiseerd. Alle opbrengsten van de Dogs for Dogs Beachwalk gaan direct door naar dit goede doel.

Het is een prachtig gezicht en daarom een niet te missen wandeling voor de hondenliefhebbers. Een mooie hoeveelheid wandelaars samen met de honden verspreid over het Noordwijkse strand. De honden hebben het gegarandeerd naar hun zin.

De lengte van de wandeling bedraagt in totaal 5 km. Je kunt er echter altijd voor kiezen om eerder om te keren. Na de wandeling zal er in strandplaats Nederzandt een loterij worden gehouden met vele mooie prijzen. Ook de opbrengst van deze loterij gaat naar Animal in Need. Verder zal er een setting zijn waar je met je hond(en) op de foto kan en zullen er verschillende verkoopstands staan.

Steun stichting Animal in Need en SCF

Stichting Animal in Need probeert samen met stichting Second Chance Foundation Nederland (SCF) het recht van de dieren in Spanje te beschermen.

SCF Animal in Need zet zich specifiek in voor de verlaten, ongewenste en mishandelde dieren in de omgeving van de plaats La Línea de la Conceptión, gelegen aan de Engels-Spaanse grens bij Gibraltar.

In La Línea worden de dieren opgevangen in het asiel van SCF Animal in Need, die wordt gerund door Peter Koekebakker. Van daaruit probeert SCF Animal in Need een nieuw thuis voor de dieren te vinden.

Meer informatie & aanmelden

De deelname aan de Dogs for Dogs Beachwalk kost € 7,50 per hond (tot een maximum van €15). De opbrengsten van de wandeling gaan in zijn geheel naar Animal in Need. Voor elke ingeschreven hond ontvang je een Goody Bag vol leuke en lekkere dingen voor je hond.

Benieuwd naar het hele programma en meer informatie? Bekijk de site van de Dogs for Dogs Beachwalk en meld je aan!

Boek mijn verblijf in Noordwijk

Andere activiteiten

externalId=detail-entertainment-1-1.2.2.1.1.1.2.2.1.1.0.1.1&filter[category]=/Entertainment&filter[active]=1&filter[not uuid]=