Cultuur snuiven aan zee

Verblijf je op een van onze vakantieparken in Noordwijk? Laat je dan verrassen door cultuur in deze kustplaats. Bezoek mooie kleinschalige musea, culturele attracties en evenementen. Ook op het vlak van theater wordt je verrast.

Het hele jaar kun je in Noordwijk terecht om kunst en cultuur op te snuiven met o.a. evenementen als Opera aan Zee, Openlucht Theatervoorstellingen en het Schilderfestival. De zee speelt bij veel evenementen een grote rol. Soms als decor, dan weer als inspiratiebron en vaak als podium van kunsten. Veel van deze evenementen kun je gratis bezoeken.

Vakantieaanbod Noordwijk

Uitgelicht

Opera aan Zee - 16-17 juni en 25-26 augustus
Geniet van de mooiste opera’s op de meest bijzondere buitenlocaties in Noordwijk. Van opera in de duinen tot aan in de achtertuin van een particuliere villa. Entreeprijs: € 10,-

Schilderfestival – 18 t/m 25 juni
Tijdens dit festival komen binnen- en buitenlandse professionele schilders naar Noordwijk om aan de kustlijn, maar ook in het historische centrum van Noordwijk-Binnen te schilderen. Schaf een op locatie gemaakt schilderij aan en laat je inspireren door het Schilderfestival.

ISADORA - 12 t/m 21 juli 2018
ISADORA is een bijzonder muzikaal theaterstuk over liefde, leven, lijden en stralen rondom Isadora Duncan, een revolutionaire danseres. Dit theaterstuk vindt plaats op een unieke locatie in Noordwijk, op de grens van Binnen en Zee.

Fly Me To The Moon - Tussen 27 september en 7 oktober 2018
In dit internationale theaterspektakel gaan jong en oud op zoek naar een nieuwe beschaving. Met adembenemende film, muziek, dans en futuristische kunst breken we dwars door tijdzones en atmosferen heen. De voorstellingen zijn op 27 t/m 30 september en 4 t/m 7 oktober in de directe nabijheid van ESA/ESTEC.

Meer culturele uitstapjes

Andere activiteiten

externalId=detail-entertainment-1-1.2.2.1.1.1.2.2.1.1.0.1.1&filter[category]=/Entertainment&filter[active]=1&filter[not uuid]=