Vakantie met huisdier

Toe aan een heerlijke vakantie, weekendje weg of een paar nachtjes en wil je jouw huisdier ook meenemen? Op alle vakantieparken van TopParken is ook jouw huisdier van harte welkom!

Vakantiewoning met huisdier

Als je een vakantiewoning huurt bij TopParken, zijn er maximaal twee huisdieren per vakantiewoning toegestaan.

Tijdens het boeken is het verplicht om aan te geven dat jouw huisdier meekomt. De kosten zijn €7,50 per huisdier per nacht.

Kom jij ook genieten van een heerlijke vakantie of weekend weg met je huisdier? Boek snel een verblijf op een van onze parken.

Let op: Huisdieren zijn niet in alle vakantiewoningen toegestaan.

Ben je van plan om in de maand november een vakantie door te brengen met jouw trouwe viervoeter op een van onze vakantieparken? Profiteer dan van onze huisdieren maand waarbij uw hond gratis mee mag!

Vakantie met hond

Onze vakantieparken bevinden zich op unieke en natuurrijke locaties in Nederland. De vakantieparken zijn midden in de natuur gelegen waardoor je vanaf het park zo de natuur inloopt. Zo kun je met je huisdier(en) je hart ophalen tijdens een wandeling in het bos, over het strand, door de duinen of door het heuvellandschap van Limburg. Alleen tijdens een ommetje op het park zelf moeten huisdieren aangelijnd zijn.

Checklist voor een vakantie met je hond

Heb je een heerlijke vakantie geboekt samen met je hond op een van onze vakantieparken? Gebruik onze handige checklist, zodat je zeker weet dat je niets vergeet en jullie zorgeloos kunnen gaan genieten.Download als PDF