In de omgeving
-
 
 1. 5 km gelegen van de Zwarte Cross
 2. Comfortabele vakantiehuizen
 3. Natuurlijke omgeving

Crossen, muziek luisteren en ontspannen tijdens de Zwarte Cross 2020

Op 16, 17, 18 en 19 juli 2020 is het weer zover, de Zwarte Cross gaat dan 4 dagen lang vlammen! Dit prachtige muziek en crossevenement in de Achterhoek is al jaren een ware publiekstrekker en biedt voor jong en oud een prachtige ervaring. De Zwarte Cross is ideaal te combineren met een verblijf op Résidence Lichtenvoorde. Dit rustige en comfortabele vakantiepark is op slechts 5 kilometer gelegen van het Zwarte Cross terrein. U staat vanaf uw luxe vakantiehuis binnen een aantal minuten op het festivalterrein!

Boek uw verblijf nabij de Zwarte Cross

Duitsland, de Zwarte Cross en de natuur om de hoek

Résidence Lichtenvoorde is gelegen tussen de mooie bossen en weilanden van de Achterhoek. Ook ligt het vlakbij Duitsland, u bent binnen een half uur de Duitse grens over. De vakantiehuisjes op het vakantiepark zijn comfortabel en luxe ingericht. U heeft een gezellige woonkamer, met comfortabel zitgedeelte en flatscreen-tv, tot uw beschikking. Hier kunt u na een lange dag op de Zwarte Cross even heerlijk bijkomen of borrelen om de dag af te sluiten. In de modern uitgeruste keuken bereidt u probleemloos een smaakvolle maaltijd voor het hele gezelschap. Tot slot zijn de vakantiehuizen voorzien van een eigen badkamer, comfortabele slaapkamer(s) en mooi aangelegd terras. Ook met kinderen is zowel Résidence Lichtenvoorde als de Zwarte Cross een prima bestemming. Op het festival kijken de kinderen hun ogen uit naar alle motoren, en kunnen ze deelnemen aan diverse activiteiten. Op het park zelf is er eveneens genoeg te doen voor het hele gezin, en staan de volgende faciliteiten voor u ter beschikking:

 • Restaurant, bar met terras, broodjesservice en een snackbar
 • Verhuur van (elektrische) fietsen en skelters
 • Gratis wifi
 • Wasserette en een oplaadpunt voor elektrische fietsen.
 • Een kidsclub, speeltuin, trampoline, bowling en een visvijver 
 • Een vergaderruimte
 • Binnenzwembad en fitness
 • Diverse sport- en speelvelden
 • Wellness

Tijdens, voor en na de Zwarte Cross is er op en in de omgeving van Résidence Lichtenvoorde genoeg entertainment en ontspanning voor iedereen. Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt en er is er een goede wifi verbinding voorhanden om al uw belevingen direct met het thuisfront te delen. Op Résidence Lichtenvoorde kunt u optimaal genieten van een welverdiende vakantie in de Achterhoek tijdens de Zwarte Cross.

Boek uw verblijf tijdens de Zwarte Cross 2020
 

Sfeerbeelden Résidence Lichtenvoorde