In de omgeving
-

Vier het leven en de vrijheid tijdens de Rotterdam Pride

Van 18 september 2020 t/m 27 september 2020 is het tijd voor de Rotterdam Pride. Vier de diversiteit en het leven tijdens het leukste Pride festival van Nederland in Rotterdam. Tijdens de Rotterdam Pride kunt u genieten van muziek, dans, voorstellingen, een diversiteit aan mensen en gezellige optredens. Dit jaar kunt u de Rotterdam Pride ook met het gezin bezoeken tijdens het Pride Family Festival voor het hele gezin, iedereen is van harte welkom.

Verblijf in een comfortabel vakantiehuis tijdens de Pride

Tijdens uw bezoek aan de Rotterdam Pride wilt u natuurlijk ook even helemaal tot rust komen. Waar kan dit beter dan op Parc de IJsselhoeve?. Dit moderne en comfortabele vakantiepark is gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel, op ongeveer 20 kilometer van de Rotterdam Pride. Parc de IJsselhoeve is het perfecte vakantiepark om te combineren met een bezoek aan de Rotterdam Pride. Hieronder ziet u de belangrijkste kenmerken van het park:

  1. Gelegen op 20 kilometer van de Rotterdam Pride.
  2. Comfortabele vakantiehuizen voor max. 6 personen.
  3. Diverse uitstekende faciliteiten op het park.

Boek nu uw verblijf tijdens de Rotterdam Pride

Vakantiehuizen in de buurt van de Rotterdam Pride

U kunt zich na een lange dag in Rotterdam even lekker terugtrekken in uw prachtige vakantiehuis. De vakantiehuizen zijn allen modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt u over een complete keuken, een eigentijdse en comfortabele woonkamer met eethoek en een eigen terras om de dag gezellig af te sluiten. Alle vakantiehuizen zijn uiteraard ook voorzien van comfortabele bedden, deze zijn bij aankomst reeds voor u opgemaakt. De vakantiehuizen op Parc de IJsselhoeve zijn daarnaast allemaal voorzien van een moderne badkamer, een goede wifi-verbinding, rookvrij en hebben een eigen parkeerplek zodat u uw auto probleemloos bij uw vakantiehuis kunt parkeren.

U kunt tijdens uw verblijf op Parc de IJsselhoeve 's avonds een heerlijke zelfbereide maaltijd op tafel toveren, of gezellig gaan dineren met de familie of uw vriendengroep in het restaurant. Of de prachtige omgeving met zijn afwisselende natuurlandschappen verkennen met de auto, fiets of te voet. Dit prachtige waterrijke park beschikt verder nog over een voetbalveld, een verwarmd buitenzwembad met verwarmd peuter/kleuterbad (geopend van mei tot en met september), een manege, een mooie speeltuin, fietsverhuur en een wasserette. Zowel u als uw reisgezelschap zullen zich op Parc de IJsselhoeve uitstekend vermaken.

Boek uw verblijf vlak bij Rotterdam