In de omgeving
-
 
  1. Moderne en comfortabele vakantiehuizen
  2. 20 min van Apeldoorn
  3. Omringd door de Veluwe

Bezoek het Drakenbootfestival in Apeldoorn en ontdek de pracht van de Veluwe

Bekijk de drakenbootraces en luister naar de leukste artiesten tijdens het Drakenbootfestival in Apeldoorn. Op 19, 20 en 21 juni 2020 vindt dit mooie festival plaats, en waar is het beter overnachten dan op Recreatiepark Beekbergen. De moderne en comfortabele vakantiehuizen op het recreatiepark zijn luxe ingericht en voorzien van alles wat u nodig heeft. Recreatiepark Beekbergen is bovendien op slechts 20 minuten afstand van Apeldoorn gelegen en ligt midden in een bosrijke omgeving omringd door de Veluwe. Zo kunt u tijdens het Drakenbootfestival in Apeldoorn genieten van de artiesten, de races bekijken, over de braderie wandelen of wat lekkers halen bij de foodtrucks, en komt u ‘s avonds heerlijk weer tot rust. 

Boek uw verblijf nabij Drakenbootfestival in Apeldoorn

Combineer het festival met een paar dagen natuur

Na alle indrukken die u heeft opgedaan tijdens het Drakenbootfestival in Apeldoorn is er niks beter dan even op de bank hangen en napraten over alle activiteiten waar u aan hebt deelgenomen op het festival. De vakantiehuizen zijn modern ingericht en voorzien van onder andere een compleet ingerichte woonkamer met flatscreen-tv en comfortabel zitgedeelte, een hedendaagse badkamer en luxe keuken waar u een heerlijk ontbijt of diner kunt bereiden. Heeft u even geen zin om zelf te koken? U kunt op Recreatiepark Beekbergen terecht bij de snackbar voor een snelle hap of bij het eigen restaurant.

Recreatiepark Beekbergen ligt op korte afstand van Apeldoorn, en is dus de ideale locatie om de stad te verkennen, te genieten van een high tea in Paleis het Loo of een bezoekje te brengen aan de Apenheul. Het recreatiepark ligt midden op de Veluwe, het grootste natuurgebied van Nederland en biedt uitstekende fiets- en wandelroutes langs de mooiste plekjes. Maar ook op het park zal het u dankzij een scala aan activiteiten en faciliteiten aan niets ontbreken:

  • Fietsverhuur
  • Een verwarmd buitenzwembad met kinderbad en glijbaan
  • Restaurant met terras en een snackbar
  • Sportveld en speeltuin
  • Broodjes- en BBQ service

Een verblijf in een modern vakantiehuis op Recreatiepark Beekbergen is de juiste keuze als u een bezoek aan het Drakenbootfestival in Apeldoorn wilt combineren met een rustgevende of actieve vakantie op de Veluwe.

Boek uw verblijf tijdens het Drakenbootfestival in Apeldoorn

Sfeerbeelden van Recreatiepark Beekbergen