In de omgeving
-

Vier de vrijheid tijdens Airborne Ede

Vindt u het ook van groot belang om de dappere strijders die voor onze vrijheid vochten in 1944 te herdenken? Bezoek dan op 21 september het Airborne 2019 evenement in Ede. Uw bezoek aan Airborne kunt u uiteraard perfect combineren met een aantal overnachtingen op een van onze prachtige vakantieparken in de buurt. Bekijk de oude vliegtuigen, geniet van optredens of neem deel aan de vele activiteiten, en kom daarna geheel tot rust bij Bospark Ede, Recreatiepark 't Gelloo, Landgoed de Scheleberg of Recreatiepark de Wielerbaan.

Onze vakantieparken rondom Airborne Ede:

  1. Bospark Ede op 5 kilometer gelegen van Airborne
  2. Recreatiepark 't Gelloo op 6.5 kilometer gelegen van Airborne
  3. Landgoed de Scheleberg op 7 kilometer gelegen van Airborne
  4. Recreatiepark de Wielerbaan op 7.5 kilometer gelegen van Airborne

Boek uw vakantie nabij Airborne Ede

 

Geniet met de hele familie van Airborne

Voor welk vakantiepark u ook kiest, u kunt heerlijk genieten met de hele familie van de bosrijke omgeving rondom Ede en tot rust komen voor en na uw bezoek aan Airborne 2019. Na een lange dag in het teken van parachutisten en luchtlandingen in het mooie Ede en op de Veluwe is niets fijner dan een frisse duik in het zwembad of een hapje eten in het restaurant op het vakantiepark.

Ontspan op een prachtig park in een bosrijke omgeving

Deze prachtige vakantieparken liggen in de buurt van Ede en zijn uiteraard van alle gemakken voorzien. Onze comfortabele en moderne vakantiehuizen zijn ideaal om een ontspannen weekend in te verblijven terwijl u Airborne bezoekt. Zo heeft u in al onze vakantiehuizen de beschikking over een mooi uitgeruste woonkamer, een moderne en complete keuken, een eigentijdse badkamer en een heerlijk buitengedeelte.

Zo ligt Bospark Ede midden op de Veluwe in een prachtige bosrijke omgeving. Dit mooie park is voorzien van een restaurant en buitenzwembad zodat u heerlijk kunt ontspannen na een dagje Airborne. Of kies voor Recreatiepark ’t Gelloo, waar u verblijft in een modern vakantiehuis met eigen terras en diverse sport- en spelactiviteiten. Of geniet onbeperkt van de vele faciliteiten, waaronder een binnenzwembad, en de prachtige omgeving van Recreatiepark de Wielerbaan. Bent u van plan om naast Airborne 2019 nog wat leuke en pittoreske dorpjes te bezoeken, dan is wellicht Landgoed de Scheleberg de ideale locatie om te verblijven. In onze comfortabel ingerichte vakantiehuizen met privé voorzieningen zult u zich helemaal thuis voelen tijdens uw verblijf op de Veluwe en uw bezoek aan Airborne 2019.

Boek nu uw verblijf tijdens Airborne Ede

Bekijk ook onze Airborne arrangementen