Edese 4 daagse

De Paarste 4-daagse van Nederland

Wandel woensdag 23 t/m zaterdag 26 augustus 2017 door de prachtige natuur van de Veluwe tijdens de Edese 4-daagse en steun Stichting Heidebescherming. Kom na een dag wandelen heerlijk tot rust op een van onze vakantieparken op de Veluwe en overnacht in een gezellige Boskamer, comfortabele vakantiehuis of kampeer op een van de ruime kampeerplaatsen.

Arrangementen

Kampeerarrangement
Verblijf met 2 personen in uw tent of caravan op een ruime kampeerplaats, 5 nachten voor € 62,50. Deze prijs is inclusief huur, parklasten, milieuheffing en reserveringskosten.
Alleen geldig voor Recreatiepark ’t Gelloo, Bospark Ede en Recreatiepark de Wielerbaan

Online boeken

Vakantiehuis arrangement
Verblijf met 2 personen in een comfortabel vakantiehuis, 5 nachten voor € 379,00. Deze prijs is inclusief huur, eindschoonmaak, bedlinnen inclusief opgemaakte bedden bij aankomst, parklasten, milieuheffing en reserveringskosten.
Geldig voor Landgoed de Scheleberg, Recreatiepark 't Gelloo, Bospark Ede en Recreatiepark de Wielerbaan

Online boeken

Hotel arrangement
Verblijf met 2 personen in een Boskamer op Landgoed de Scheleberg, 5 nachten voor € 199,00. Deze prijs is inclusief huur, eindschoonmaak, bedlinnen inclusief opgemaakte bedden bij aankomst, parklasten, milieuheffing en reserveringskosten.
Alleen geldig voor Landgoed de Scheleberg

Online Boeken

Edese 4-daagse

De Edese 4-daagse is een aanrader voor wandelaars die het liefst in mooie natuurgebieden lopen. De routes, van 10, 20 en 30 kilometer, gaan grotendeels over de Hoge Veluwe. Dit jaar is het ook weer mogelijk de route van 40 km de laatste dag te lopen. Speciaal voor de Edese 4-daagse zijn er exclusieve arrangementen samengesteld voor een verblijf van 22 t/m 27 augustus 2017 op een van onze vakantieparken op de Veluwe, Landgoed de Scheleberg in Lunteren, Bospark Ede en Recreatiepark 't Gelloo in Ede en Recreatiepark de Wielerbaan in Wageningen.

Wilt u meer informatie over TopParken en/of op de hoogte blijven van alle actuele aanbiedingen en het laatste nieuws? Schrijf u via onderstaand formulier in voor de nieuwsbrief of vraag de gratis brochure aan.

Start & Finish

Alle vier de dagen, woensdag t/m zaterdag, is de start en finish bij De Schuilplaats in Ede.

De Schuilplaats - Otterloseweg 18a in Ede

Registratiebureau is open van 07:00 tot 17:00 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*

Landkaart

Sluit kaart