Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Hét alternatief voor banksparen

  • Investeren in een vakantiewoning
  • Hét alternatief voor banksparen
  • Interessant voor verhuur en voor eigen gebruik
  • Gegarandeerd meerjarig netto rendement tot 8% per jaar

Investeren in een vakantiewoning

Voor een mooi rendement kun je niet meer met banksparen uit de voeten. Gelukkig komen er steeds meer mogelijkheden voor mensen die hun vermogen willen laten groeien. Investeren in een vakantiewoning is een van die mogelijkheden. 

"We richten ons op het hogere segement", legt Chadli Hachani, marketing manager bij TopParken, uit. "Jonge gezinnen en ouderen die willen genieten van de rust in de natuur". Afhankelijk van de behoefte van de woningbezitter kan deze zijn woning verhuren op de momenten dat het leeg staat. "Daar hebben we onze eigen professionele verhuurorganisatie voor", vertelt Hachani. "Mensen kunnen zelf aangeven op welke dagen hun woning verhuurbaar is. Op deze manier kunnen ze een leuk bedrag verdienen aan hun huis."

Gemiddelde rendement
Over het rendement is Hachani enthousiast. Hij rekent voor dat het gemiddelde rendement jaarlijks tussen de 6 en 8% ligt. "Maar veel hangt natuurlijk af van de grootte van de woning en de locatie van het park. Het rendement uit huuropbrengsten van luxe vakantiewoningen op populaire locaties kan zo maar oplopen tot 8%. Daarnaast kunnen beleggers die voor zekerheid gaan kiezen voor een netto rendement. Zo weten ze van tevoren exact hoeveel er geinvesteerd moet worden en ook hoeveel er netto per jaar aan rendement wordt uitgekeerd. Investeren in een vakantiewoning heeft ook een aantal fiscale voordelen, zo hoeft er geen inkomstenbelasting  te worden betaald over de huurinkomsten"

Vakantiewoning voor eigen gebruik
Wilt u het hele jaar door kunnen genieten van een eigen vakantiewoning midden in de natuur? Wij hebben op onze 16 vakantieparken een groot aanbod vakantiewoningen per direct beschikbaar in prijsklassen vanaf € 30.000,-.

Vakantiewoning voor verhuur
U kunt er ook voor kiezen om een vakantiewoning te kopen en deze te laten verhuren door onze eigen verhuurorganisatie. U ontvangt dan een gegarandeerd meerjarig netto rendement van 8% per jaar op een investering van € 119.500,- (incl. eigen kavel en verhuurklaar).

Meer informatie ontvangen
Wilt u meer informatie over het investeren in een vakantiewoning en het daarbij te behalen rendement? Vraag dan vrijblijvend onze gratis brochure aan.
Brochure aanvragen

Ervaar het zelf!
Maak eerst zelf kennis met onze vakantiewoningen en locaties. U profiteert van 20% korting op een vakantie bij TopParken (geldig tot 28-08-2017 voor een verblijf in augustus of september).
Reserveren

Landkaart

Sluit kaart
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.