Blauw staat voor zorgzaamheid. Zorgzaam voor de natuur.

Blauw staat voor zorgzaamheid. Zorgzaam voor de natuur.

De vakantieparken van TopParken zetten zich elke dag in voor duurzaamheid. Alle parken bevinden zich midden in de natuur; van midden in het bos tot aan de kust. De natuur maakt het uniek, daar moet je zuinig op zijn.

Er wordt bewust omgegaan met de invloed op de omgeving en de maatschappij. Onze gasten, medewerkers en leveranciers worden geïnformeerd over milieubelasting. Daarnaast wordt er actief gestreefd naar een daling van het energieverbruik. Zo blijft de natuur rondom en op onze vakantieparken ook beschikbaar voor onze toekomstige generaties.

De duurzaamheid van TopParken is beloont met het Green Key keurmerk, het Max Havelaar Cotton keurmerk en een CSR certificatie.

Green Key keurmerk
Wat zijn de ingrediënten van de perfecte vakantie? Een comfortabele accommodatie. Zon. Veel buiten zijn. En een adembenemende omgeving. Of u nu vakantie viert aan de kust, in een bosrijke omgeving, op de hei of in een oer-Nederlands polderlandschap: de natuur speelt een belangrijke rol bij uw vakantiegevoel. Daarom doen wij graag iets terug voor de natuur en zijn wij gecertificeerd met de Green Key.

Recreatiepark de Woudhoeve
is in het trotse bezit van een zilver Green Key keurmerk. Recreatiepark Noordwijkse Duinen heeft het gouden keurmerk in handen. Dit keurmerk laat zien dat deze parken er alles aan doen om het milieu te sparen, zelfs meer dan dat de wet- en regelgeving vereist. De overige parken zijn hard aan het werk om ook het Green Key keurmerk te behalen.

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de website van Green Key.


Max Havelaar Cotton keurmerk
Als eerste organisatie in de recreatiebranche kan TopParken garanderen dat je nét wat lekkerder slaapt. Alle parken werken namelijk al jaren met Fairtrade beddengoed. Dit is beloont met een Max Havelaar Cotton keurmerk. Dit keurmerk laat zien dat er een ‘eerlijke afspraak’ is tussen bedrijven in Nederland en boerenorganisaties in ontwikkelingslanden.

CSR certificatie
De gratis cadeaus die je van TopParken ontvangt bij aankomst worden op een eerlijke manier gemaakt. ProComm vindt het erg belangrijk om bij het werk rekening te houden met de gevolgen hiervan. Zo proberen zij zuinig om te gaan met de natuur en zetten zij zich in om producten te leveren die op een eerlijke manier zijn gemaakt. Dit betekent geen kinderarbeid en een eerlijk loon voor de mensen die werken aan de door ons geleverde producten. Door deze werkwijze zijn zij in het bezit van een CSR Gold certificaat.