Onze vakantieparken zijn geopend, wel hanteren wij aangescherpte veiligheids- en hygiënemaatregelen op onze vakantieparken om u, als gast van TopParken, ook in deze tijden een veilige, onbezorgde vakantie te kunnen bieden. Het waarborgen van uw- en onze gezondheid staat hierbij centraal. Onderstaand vindt u een overzicht van deze maatregelen.

De informatie op deze pagina is aangepast op basis van de persconferentie van het kabinet.

Algemene maatregelen

 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Gebruik desinfecterende gels en foams die wij beschikbaar stellen in onze receptie. 
 • Als u koorts hebt of verkouden bent, blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw huisgenoten. 
 • Volg verder de landelijke regels. 

Veilig op vakantie bij TopParken

Vanuit de overheid is het toegestaan om op vakantie te gaan binnen Nederland en al onze vakantieparken zijn dan ook geopend. De vakantieparken van TopParken zijn ruim opgezet en de vakantiewoningen beschikken over een ruime tuin en eigen parkeerplaats, waardoor u niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. Zelfs bij een maximale bezetting heeft u voldoende eigen ruimte en is het makkelijk om voldoende afstand te bewaren tot andere gasten. U bent dan ook van harte welkom om vakantie bij ons te vieren.

Eten en drinken

De restaurants en snackbars op onze vakantieparken zijn geopend. Meer informatie over de horecagelegenheden vindt u op onze horecapagina Eten bij TopParken

Zwembaden

De binnen- en buitenzwembaden op onze vakantieparken zijn geopend.

Receptie

Onze recepties zijn geopend maar onze medewerkers zullen 1,5 meter afstand van u houden. Daarnaast verzoeken wij onze gasten rekening te houden met:

 • Om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen, willen wij u vragen om alleen naar de receptie te komen.
 • Onze recepties zijn voorzien van plastic schermen, dit kan onpersoonlijk overkomen maar is nodig om de veiligheid van u en onze medewerkers te waarborgen.
 • Betaal indien mogelijk online via de betaallink en anders zoveel mogelijk met pin/contactloos.
 • Wij verkopen afval- en wasmuntjes in de receptie, betaalt u alstublieft zoveel mogelijk met pin/contactloos. Wij desinfecteren de munten na elk gebruik.
 • Eventuele post kunt u op de reguliere manier ophalen, was uw handen voor u naar de receptie komt en nadat u hier bent geweest.

In- en uitchecken

Wij hebben graag even persoonlijk contact met u bij het inchecken zodat wij eventuele vragen direct kunnen beantwoorden en u tijdens uw verblijf maar eenmaal de receptie hoeft te bezoeken. Op advies van de Rijksoverheid vragen wij u bij het inchecken een formulier te ondertekenen waarin u verklaart de huidige coronamaatregelen en -richtlijnen in acht te nemen tijdens uw verblijf.

Bij het uitchecken zien wij u graag nog even in onze receptie om te horen hoe u uw verblijf ervaren heeft. Houd bij het bezoeken van de receptie rekening met de 1,5 meter afstand en de hierboven genoemde punten.

Hygiëne

Onze vakantiewoningen, receptieruimte en overige openbare ruimtes op het park worden extra goed schoongemaakt met professionele middelen. Daarnaast worden de zogenoemde “handcontactpunten” zoals lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken grondig gereinigd met professionele middelen en wassen wij al het linnengoed van de vakantiewoningen boven de 60 graden zodat virussen hierop niet kunnen overleven.

Speeltuinen

De buitenspeeltuinen op onze vakantieparken zijn geopend, wij verzoeken u hier zelf verstandig mee om te gaan; als het te druk wordt, zoek dan een ander plekje om met uw kinderen te spelen. Wij vragen ouders om, op afstand, toezicht te houden op hun kinderen. 

Is uw kind ziek, dan mag hij/zij helaas niet naar de speeltuin.

Personeel

De gezondheid van u en ons personeel heeft voor ons de hoogste prioriteit. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om de gezondheid van onze gasten te beschermen. Wij hebben dan ook strikte regels voor onze medewerkers. 

 • Wanneer een medewerker van TopParken klachten heeft blijft deze thuis totdat de klachten over zijn. 
 • Wanneer een medewerker in afwachting is van een corona-test blijft deze thuis. 
 • Wanneer een medewerker in contact is geweest met een iemand die positief getest is blijft deze thuis en laat hij/zij zich testen.
 • Wanneer een medewerker positief getest is blijft hij/zij uiteraard thuis, ook overige medewerkers welke contact met hem/haar hebben gehad blijven thuis.

Dagjes uit

De dierentuinen en pretparken zijn weer geopend. Op onze vakantieparken bieden we diverse tickets aan voor uitjes in de omgeving. Zo combineert u een fijn verblijf met de leukste uitjes. 

In de nabije omgeving van onze vakantieparken zijn tal van leuke cafés en restaurants te vinden. Neem plaats op het terras en geniet van een drankje, lunch of diner. Dit maakt het vakantiegevoel compleet én u steunt de lokale ondernemer.

Tip! Bezoek van te voren de website van de dierentuin, het pretpark en/of het restaurant voor de actuele openingstijden, maatregelen en overige belangrijke zaken. Zo komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Entertainment / Animatie

Er worden diverse entertainment en animatie activiteiten op onze vakantieparken georganiseerd. Deze vinden alleen buiten plaats, conform de geldende maatregelen. Meer informatie vindt u op het desbetreffende vakantiepark.