b1bc5ff8-e51e-4d0b-95ed-ae04ad32a3cc

Vakantiewoning kopen

Wilt u een vakantiewoning kopen in eigen land? Continental Rekreatie werkt samen met vakantieparken gelegen op de mooiste locaties in Nederland. U kunt kiezen uit een van onze bestaande vakantiewoningen of zelf een vakantiewoning op maat samenstellen.
  • Vakantiewoning voor eigen gebruik
  • Vakantiewoning voor verhuur

Vakantiewoning voor eigen gebruik

Op elk moment van het jaar een vakantiegevoel ervaren? Dat kan wanneer u een vakantiewoning koopt op een van de vakantieparken waar wij mee samenwerken. Geniet het hele jaar door van vakantie, wanneer het u uitkomt.
Door een vakantiewoning voor eigen gebruik te kopen, investeert u altijd op de juiste wijze in ontspanning en zorgeloze vakantie.

Op alle vakantieparken heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod van comfortabele vakantiewoningen, beschikbaar in verschillende typen, afmetingen, uitvoeringen en prijsklassen.
Bekijk onze vakantiewoningen voor eigen gebruik

Vakantiewoning voor verhuur

Door de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties en de lage spaarrente, is het investeren in een vakantiewoning het alternatief gebleken voor banksparen. Wanneer u investeert in een vakantiewoning en deze laat verhuren door de professionele verhuurorganisatie van TopParken, wordt u volledig ontzorgd. Zij verzorgen het hele jaar door het verhuurproces van uw vakantiewoning. Zo kunt u in alle rust en zonder zorgen genieten van uw investering met een interessant netto rendement.

De verhuurorganisatie van TopParken werkt samen met gerenommeerde touroperators zoals booking.com. Mede hiredoor is de bezetting op de vakantieparken het gehele jaar hoog. Daardoor kunnen wij u een gegarandeerd meerjarig netto rendement van 7% per jaar aanbieden op een investering vanaf € 119.500,- (incl. eigen grond, tuinaanleg en verhuurinventaris).
Bekijk onze vakantiewoningen voor verhuur

Meer informatie?
Vraag de gratis brochure aan van onze vakantiewoningen voor eigen gebruik of verhuur