Achtergrond informatie Chadli Hachani & Ricardo Veldmeijer

TopParken op tv

Regelmatig is TopParken te zien in tv-programma's zoals Business Class en Way of Living. In deze programma's laten marketingmanager Chadli Hachani en salesmanager Ricardo Veldmeijer de tv-kijker kennis maken met TopParken.

Chadli neemt de kijker mee over het vakantiepark, de faciliteiten en bezoekt de leukste uitjes in de omgeving van het park. Ricardo geeft de kijker een rondleiding in de vakantiewoningen en vertelt meer over de aan koop van een vakantiewoning voor eigen gebruik of als belegging.

Hier leest u meer over de achtergrond van Chadli en Ricardo.

Chadli Hachani - Marketingmanager TopParken

Na eventmanagement gestudeerd te hebben heeft Chadli jarenlang ervaring opgedaan via zijn eigen bedrijf voor marketing- en communicatieadvies en vormgeving. Zijn carrière bij TopParken begon in 2008. Eerst parttime, naast zijn adviesbureau, maar omdat het zo’n leuke uitdaging was werd dat na een aantal maanden al snel een fulltime job en kwam het eigen bedrijf i.v.m. tijdgebrek te vervallen.

Bij de start in 2008 bestond er nog geen marketingafdeling bij TopParken en heeft hij veel marketing gerelateerde ‘onderdelen’ zelfstandig opgepakt. Inmiddels bestaat deze afdeling uit vijf specialisten en een groep stagiaires. De specialisaties van het marketingteam variëren van alles wat met vormgeving te maken heeft tot aan het opzetten van complexe cross-mediale campagnes, waarbij big data een grote rol speelt. Daarnaast organiseert het marketingteam verschillende grote evenementen en valt ook de verantwoordelijkheid van de algehele entertainment op de parken onder de marketingafdeling.

Vanwege zijn kennis en ervaring geeft hij ook advies aan HBO stagiaires en beoordeelt hij marketing- en communicatie gerelateerde scripties. In 2017 heeft hij voor de eerste keer deelgenomen aan ‘Marketingboard Veluwe'. Hierin adviseert hij samen met marketingmanagers van verschillende gerenommeerde organisaties wethouders over verschillende toerismestromen en hoe zij samen de Veluwe nog beter op de kaart kunnen zetten.

Interesseprofiel
• On- en offline marketing (‘in de breedste zin…’)
• Merkontwikkeling
• Altijd geïnteresseerd in vernieuwende marketingcongressen en bijeenkomsten
• Reizen (binnen- en buitenland)
• Muziek (waaronder het bespelen van de piano)
• Kunstgalerijen en fotografie (zijn een eigen galerie, www.gallerychadli.nl)

Bezoek voor een uitgebreidere beschrijving zijn Linkedin profiel.

Ricardo Veldmeijer - Salesmanager TopParken

Nadat Ricardo Commerciële economie gestudeerd heeft, heeft hij zijn sporen verdiend in de recreatiebranche. Inmiddels is hij al 13 jaar werkzaam in de recreatiebranche. Na 10 jaar gewerkt te hebben als recreatiemakelaar en beleggingsspecialist is hij nu 3 jaar manager verkoop bij TopParken. Maar ook als beleggingsspecialist draagt hij nog zijn steentje bij.

Ricardo is verantwoordelijk voor een goede afhandeling van het volledige verkoopproces, van het eerste contact tot ver na de oplevering van de woning. Als manager verkoop geeft Ricardo leiding aan een verkoopteam van 9 recreatiemakelaars en beleggingsspecialisten en aan 3 'belspecialisten'. 

Samen met de marketingmanager zet hij grote verkoopgerelateerde evenementen op zoals de Second Home Beurs en Beleggersfair. Daarnaast verzorgd hij interne verkooptrainingen en begeleid hij HBO stagiaires. 

Bezoek voor een uitgebreidere beschrijving zijn Linkedin profiel.

Landkaart

Sluit kaart