1. Twee campings in Ede
 2. Prachtig gelegen op de Veluwe
 3. Met binnen- en/of buitenzwembad

Campings in Ede

Een kampeervakantie waar u het échte buitenleven ervaart; dat klinkt toch als muziek in de oren voor de kampeerliefhebbers onder ons? U beleeft zo’n kampeervakantie op een camping in het mooiste natuurgebied van Nederland; de Veluwe. Midden op de Veluwe vindt u het plaatsje Ede. TopParken beschikt over maar liefst twee campings in Ede. Verscholen in de bossen van het Gelderse plaatsje vindt u Bospark Ede en Recreatiepark ‘t Gelloo.

Uw vakantie vieren op een camping in Ede is zeker een goed idee. Dankzij de prachtige Veluwse natuur met haar dichte bossen en uitgestrekte heidevelden maakt u de mooiste fiets- en wandeltochten en keert u gegarandeerd uitgerust richting huis. Voor een nachtje, een weekendje, een midweek of juist een langere vakantie kunt u altijd terecht bij ons; u kunt namelijk op iedere dag van de week aankomen en vertrekken. Uw huisdier is bovendien meer dan welkom op Camping Bospark Ede en Camping ‘t Gelloo in Ede. Zo kunnen jullie samen de adembenemende natuur van de Veluwe in jullie opnemen.

Bospark Ede

Boek eenvoudig online een vakantie midden op de Veluwe bij Bospark Ede! ✓ Fiets- en wandeltochten ✓ Huisdieren toegestaan ✓ Verwarmd buitenzwembad
Ontdek Camping Bospark Ede

Recreatiepark 't Gelloo

Boek je verblijf bij Recreatiepark ‘t Gelloo op de Veluwe, in het bosrijke Ede! ✓ Binnen- en buitenzwembad ✓ Huisdieren welkom ✓ Indoor & outdoor speeltuin
Ontdek Camping 't Gelloo in Ede

Campings in Ede met zwembad

We hebben goed nieuws voor de waterliefhebbers; Bospark Ede en Recreatiepark ‘t Gelloo zijn campings in Ede mét zwembad(en). Op beide parken kunt u op warme dagen een verkoelende duik nemen in het buitenzwembad. Recreatiepark ‘t Gelloo beschikt naast een buitenzwembad ook over een binnenzwembad, dus ook op regenachtige en koudere dagen is waterpret gegarandeerd. Ook aan de kleintjes is gedacht; we beschikken over aparte kinderbaden. Op onze campings in Ede verblijft u op ruime kampeerplaatsen met 8 tot 16 ampère stroomvoorziening en parkeergelegenheid voor uw auto. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een vakantiehuis te huren. Waar u ook voor kiest, u maakt altijd onbeperkt gebruik van de uitstekende parkvoorzieningen, zoals de zwembaden, horecagelegenheden, sportvelden, speeltuinen, entertainmentprogramma’s en fietsverhuur.

Ontdek Ede en de Veluwe

Uw verblijf op een camping in Ede biedt dé ideale uitvalsbasis om de prachtige Veluwe te ontdekken. Vanaf de campings lopen mooie wandel- en fietsroutes langs heidevelden, bossen en zandverstuivingen, maar ook langs gezellige dorpen als Ede, Lunteren, Otterlo, Bennekom, Harskamp of Wekerom. Ook voor culturele hotspots zit u op onze campings in Ede op de juiste plek. Het Kröller-Müller Museum en Paleis het Loo in Nationaal Park De Hoge Veluwe liggen op slechts korte afstand. Tip: kom in de laatste week van augustus langs, want dan wordt in Ede de Heideweek georganiseerd. In Ede en omliggende dorpen worden dan leuke evenementen georganiseerd, zoals braderieën, sportwedstrijden en optredens.

Een sfeerimpressie van onze campings in Ede

Faciliteiten op Bospark Ede

 • Algemeen: fietsverhuur, gratis WiFi en huisdieren toegestaan
 • Eten & Drinken: Grand Café, cafetaria en terras
 • Parkeren: gratis bij de accommodatie of kampeerplaats
 • Zwemmen: buitenzwembad en kinderbad
 • Sport & Spel: multifunctioneel sportveld, speeltuin en tafeltennis
 • Entertainment: entertainmentprogramma, Toppe Bob en animatieteam
Boek een vakantie bij Bospark Ede

Ligging Bospark Ede

 
 

Faciliteiten op Recreatiepark 't Gelloo

 • Algemeen: fietsverhuur, gratis WiFi en huisdieren toegestaan
 • Eten & Drinken: restaurant, terras, bar en snackbar
 • Parkeren: gratis bij de accommodatie of kampeerplaats
 • Zwemmen: buitenzwembad, binnenzwembad en kinderbad
 • Sport & Spel: sportveld, speeltuinen, tafeltennis en beachvolleybal
 • Entertainment: entertainmentprogramma, Toppe Bob en animatieteam
Boek een vakantie bij 't Gelloo

Ligging Recreatiepark 't Gelloo