Activiteiten op Bospark Ede

Kom je vakantie vieren bij TopParken Bospark Ede? Zowel op ons vakantiepark als in de omgeving is er vanalles te doen, dus je hoeft je geen moment te vervelen! Bekijk gauw het entertainmentprogramma en de evenementenkalender.

 

Entertainmentprogramma

 

In de winterperiode is er geen entertainmentprogramma. Wees niet getreurd, op verschillende momenten zijn er ingehuurde activiteiten! Vraag bij de receptie om meer informatie. 

Toppe Bob Entertainment

Evenementenkalender

 

Bekijk alle evenementen in de omgeving van Bospark Ede.

Uit tips

Niet alleen de faciliteiten van ons park bieden u op en top vermaak. Ook in de omgeving van Ede is van alles te beleven voor jong en oud. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan één van de vele musea, dierenparken, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen. Bospark Ede ligt op nog geen 3 kilometer afstand van het gezellige centrum van Ede. Hier kunt u heerlijk winkelen, een drankje doen op het terras of naar Pathé Ede: de bioscoop met de grootste bioscoopzaal van Nederland. Vergeet in het hoogseizoen ook niet langs IJssalon Bernardo’s te gaan. Deze ijssalon is één van de beste ijssalons van Nederland en serveert heerlijke smaken Italiaans schepijs.

In samenwerking met Ticketsplus bieden we de leukste dagjes uit in de omgeving aan. Voor veel leuke dagjes uit kunt u tickets kopen bij de receptie op het park.

Uittips