Exclusief voor lezers van de Bollenvisie

  • 16 vakantieparken in eigen land
  • Ruim aanbod aan faciliteiten
  • Vakantiewoningen incl. eigen grond en tuin
  • Voor eigen gebruik of als alternatief voor sparen

Een vakantiewoning kopen
voor eigen gebruik als alternatief voor sparen

Bij TopParken kunt u genieten van een heerlijke vakantie of weekendje weg in eigen land. U heeft de keuze uit maar liefst 16 vakantieparken, allen gelegen op unieke locaties. Zo vindt u onze vakantieparken o.a. op de Veluwe, in Zuid-Limburg, aan de kust of in de Achterhoek. 

Naast het genieten van een vakantie kunt u ook een vakantiewoning kopen bij TopParken. Dankzij de prachtige ligging van de parken en de vele in- en outdoor faciliteiten waar onze parken over beschikken is de aankoop van een vakantiewoning zeer interessant voor eigen gebruik of als alternatief voor banksparen.

Vakantiewoning voor eigen gebruik

Geniet het hele jaar door van uw eigen vakantiewoning. Ontdek de prachtige natuur rondom onze vakantieparken en maak gebruik van alle faciliteiten. Daarnaast ontvangt u exclusieve kortingen bij de leukste uitjes in de omgeving van de parken. U heeft de keuze uit een ruim aanbod vakantiehuizen en villa's, deze worden allen aangeboden inclusief eigen kavel & complete tuinaanleg
Bekijk onze vakantiehuizen voor eigen gebruik

Vakantiewoning als alternatief voor sparen

Mede dankzij de lage spaarrente bij banken is het kopen in een vakantiewoning voor verhuur steeds interessanter gebleken (bron: Volkskrant), ook neemt de vraag naar binnenlandse vakanties toe. Mede dankzij de ontwikkelingen en de prachtige ligging van onze vakantieparken kunnen wij u een gegarandeerd netto rendement tot 8% per jaar aanbieden op een investering vanaf € 119.500,-. Wilt u meer informatie omtrent het investeren in een vakantiewoning?
Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Onze parken zelf komen bekijken?

Wilt u kennis maken met een van onze vakantieparken of een vakantiehuis met eigen ogen bewonderen? Bezoek dan onze verkoop- en informatiedagen of plan geheel vrijblijvend een adviesafspraak in.

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning bij TopParken?
Vraag dan onze gratis brochure aan

Advertentie Bollenvisie

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*

Landkaart

Sluit kaart