Kerstarrangement Valkenburg

Ho Ho Ho… Merry Christmas!

Proef de kerstsferen in het heuvellandschap van Zuid-Limburg. Op 1, 8, 15 en 22 december van 15:00 - 20:00 uur wordt Résidence Valkenburg omgetoverd tot een prachtig kerstpark. De warme chocolademelk en de Glühwein zijn al ingekocht voor deze 4 zaterdagen van december.

Verwen jezelf met een heerlijke warme appel met vanillesaus of geniet onbeperkt van poffertjes, gebakken in een ouderwetse Anton Piek kraam. Daarnaast ontvang je een welkomstcadeau bij aankomst. Als gast op Résidence Valkenburg geniet je gratis van deze lekkernijen. Wanneer je niet verblijft op het kerstachtige park, dan kun je hier voor €7,50 onbeperkt van genieten.

Ook buiten het vakantiepark beleef je een sprookjesachtige kerst. Breng een bezoek aan de beste Europese kerststad 2018, Valkenburg. Een decor vol lichtjes, heerlijke geuren, sfeervolle kerstmuziek en een gezellige drukte… zelfs in de Grotten van Valkenburg staan knusse kraampjes vol mooie kerstspullen.

Zowel op het vakantiepark als in ‘Kerststad Valkenburg’ beleef je een onvergetelijke kerst. Het ideale kerstcadeau voor jezelf, je partner en/of de hele familie.

Vier Kerst in Valkenburg


Wil je meer informatie over TopParken en/of op de hoogte blijven van alle actuele aanbiedingen en het laatste nieuws? Schrijf je via onderstaand formulier in voor de nieuwsbrief of vraag de gratis brochure aan.

Andere activiteiten

externalId=detail-entertainment-1-1.2.2.1.1.1.2.2.1.1.0.1.1&filter[category]=/Entertainment&filter[active]=1&filter[not uuid]=