Bloemencorso Arrangement

Op 8 september 2019 is het weer zover: het jaarlijkse bloemencorso in Lichtenvoorde. Al sinds 1929 bouwen jaarlijks duizenden vrijwilligers aan dit indrukwekkende schouwspel. Langs de route – die maar liefst 2,5km lang is – vind je voldoende staanplaatsen en tribunes waar vandaan je de optocht kunt bewonderen. Bij de tribunes staan corsopresentatoren die je allerlei interessante zaken kunnen vertellen over de wagens en (show)korpsen die langskomen. Zo beleef je het corso nog intenser!

Na afloop van het corso worden alle wagens opgesteld op het speciaal daarvoor ingerichte tentoonstellingsterrein. Zo kun je alle wagens nog eens rustig bekijken.

Wil je een bezoek aan het Bloemencorso combineren met een heerlijk weekendje weg in de Achterhoek? Boek dan het Bloemencorso Arrangement bij Résidence Lichtenvoorde.

Online boeken

Over Résidence Lichtenvoorde

Résidence Lichtenvoorde is gelegen op een prachtige locatie in de Achterhoek. Op het park vind je diverse faciliteiten die jouw verblijf nog aangenamer maken. Zo is er een binnenzwembad, een bowlingbaan, fitness- en yogaruimte en diverse sport- en speelvelden. Vergeet niet om tijdens je verblijf een fiets- of wandeltocht te maken door de prachtige omgeving. Informeer bij de receptie naar de gratis fiets- en wandelroutes.

Het Bloemencorso Arrangement is te boeken tussen vrijdag 6 september 2019 en maandag 9 september 2019 en geldt bij een verblijf van 2 nachten (vrijdag t/m zondag of zaterdag t/m maandag) in een 4**** 5-persoons vakantiewoning.

Bij aankomst op het park ontvang je een welkomstdrankje en lekkernij en kun je met het gezelschap op één van de avonden dineren bij het restaurant op het park (Skik & Zo). Je ontvangt ook een speciaal toegangsticket voor het Bloemencorso waarmee je naast toegang tot de tribune, ook een rondleiding langs verschillende corsobouwers krijgt en toegang hebt tot het showterrein na de optocht.

Prijzen Arrangement

  • 2 personen: € 350
  • 4 personen: € 500
  • Prijs voor één extra persoon: € 68,90

Online boeken

Voorwaarden:

  • Periode verblijf: 06.09.2019 tot 09.09.2019
  • Boeken t/m 06.09.2019
  • Alleen geldig op vrijdag t/m zondag of zaterdag t/m maandag
  • Dit arrangement geldt op een verblijf in een 4**** 5-persoons vakantiewoning op Résidence Lichtenvoorde
  • Niet te combineren met andere acties/kortingen

Andere activiteiten

externalId=detail-entertainment-1-1.2.2.1.1.1.2.2.1.1.0.1.1&filter[category]=/Entertainment&filter[active]=1&filter[not uuid]=