Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Tweede Huis Special - Lezersaanbieding!

  • Vakantieparken op unieke locaties in eigen land
  • Aan het water, in het bos, aan zee en in Zuid-Limburg
  • Vakantiewoningen te koop incl. eigen grond
  • Per direct beschikbaar voor eigen gebruik / verhuur
  • Vele faciliteiten op de vakantieparken
  • Ook voor een zorgeloze vakantie of weekend weg!

Een vakantiewoning kopen?

TopParken heeft 16 vakantieparken in Nederland, gelegen op de mooiste locaties in het bos, aan het water, aan zee en in Zuid-Limburg. Bij TopParken kunt u diverse typen vakantiewoningen en villa's kopen, deze zijn per direct beschikbaar voor eigen gebruik of als belegging.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze vakantieparken en vakantiehuizen? Vraag dan onze gratis brochure aan.
Brochure aanvragen

  Om zelf in te genieten

Wilt u nog deze lente / zomer genieten van een eigen vakantiewoning in Nederland? Wij hebben diverse typen vakantiewoningen te koop welke per direct beschikbaar zijn voor eigen gebruik! Geniet het hele jaar door van alle faciliteiten op onze vakantieparken en van de prachtige omgeving. Er zijn vakantiewoningen voor eigen gebruik te koop in diverse prijscategorieën vanaf € 30.000,-. Bekijk vakantiewoningen voor eigen gebruik

  Als interessante investering

Wanneer u ervoor kiest om een vakantiewoning te kopen en deze vervolgens laat verhuren, neemt onze eigen professionele verhuurorganisatie het volledige verhuurproces voor u uit handen. U wordt volledig ontzorgt en ontvangt een gegarandeerd meerjarig netto rendement tot 8% per jaar op een investering vanaf € 119.500,- incl. eigen grond, tuinaanleg en inventaris. Bekijk vakantiewoningen voor verhuur

Wilt u er nog een nachtje over slapen?

Een vakantiewoning koop je niet zo maar. Dit begrijpen wij maar al te goed. Daarom kunt u ook eerst een weekend of midweek huren, om de sfeer te proeven en kwaliteit zelf te ervaren. Speciaal voor lezers van het AD hebben wij een unieke aanbieding van maarliefst 20% korting op een verblijf op één van onze TopParken.
Boek met korting 
Of bel  ons verhuurkantoor via 088 - 500 2424.

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen over onze vakantieparken en vakantiehuizen? Vraag dan via onderstaand formulier onze gratis brochure aan.

Uw Contactgegevens
Nieuwsbrieven
Selecteer de onderwerpen waarover u nieuwsbrieven wilt ontvangen

Landkaart

Sluit kaart
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.